KundIdag så fick jag chansen att tävla med Carina om vem som skriver bäst konsumentbrev...JAG VANN! Detta är brevet som ska skickas till ICA pga Carinas inte allt för angenäma upplevelse:

Kära ICA,
Jag skriver till er då jag på min bjudning planerade att servera en påse av er så kallade "finbladig babyspenat". Allt gick som planerat tills dess att jag upptäckte vad som skulle förstöra min aptit helt och hållet. Den finbladiga babyspenaten innehöll en tvestjärt, trots att det under innehåll endast står listat "finbladig babyspenat"! Er  förpackning påpekar att spenaten är "sköljd och färdig att äta" men jag menar att det är allt annat än verklighet.  Detta odjur hade bekvämt lagt sig till rätta mellan de annars aptitliga bladen och helt förstört den kvalitetskänsla som jag annars brukar erfara av era produkter. Jag bifogar detta otyg i hopp om att det ska eliminera incidenter som denna för framtida kunder.

Med vänliga hälsningar

_________________________________
Carina Ekholm, en orolig kund

Datorbygge

Då vårt datorrum ska bli barnrum bestämde jag och Carina oss för att fixa en ny datormöbel som var tänkt att passa i vardagsrummet. I samband med detta bestämde jag mig för att våra två stationära datorer skulle slås ihop till ett tungt surrande monster. Någonstans på vägen dök även idén om att bygga in hela datorn i en sekretär upp.. Detta är resultatet!

Stängd (tanken var att ljudkortet även skulle döljas men det har inte fixats...än?):Baksida skvallrar om det inte allt för genomtänka hantverk som genomsyrar denna styggelse men ärligt talat så känns det som huvudsaken är att den fungerar och man slipper se alla sladdar:Det är inte insidan som räknas...Önskar någon få sin dator inbyggd i en möbel är det bara att höra av sig, det var ett jävla meck att få ihop allt och nödlösningarna haglade (eltejp <3) så en beställning kommer kosta multum.

Ha det fint och grattis till några extra nördpoäng efter denna läsning!

En bild till Emmy


"Ett troll som har en ritual. Jag blev inspirerad av Satyricon - Du som hater gud och Per Gessle - Hjärtats trakt. Jag vill tacka min mamma och pappa för deras stöd under hela min konstnärliga karriär. Bilden är till Emmy som också gillar Satyricon och Gessle"


Jag har skola och lyssnar på föreläsningen...noga...

RSS 2.0