Dagens fråga!


Skola skola skola!!

Dagens fråga är "Skrattade du?". Jag har för mig att jag hade någon i min klass på Bodaskolan som gillade den frågan och ställde den så fort man berättade något roligt som hänt. Vad fan svarar man på det!? Ja, jag skrattade? Jag ska undersöka det idag med hjälp av mina försökskaninen aka klasskamrater.

Uppdatering kommer...

Det går inte så bra, subjekten tycks endast sucka när frågan dyker upp och antingen svara ja eller nej, jag hoppas på att andra halvan av skoldagen bjuder på bättre resultat.



Ticking away the moments that make up a dull day




Jag känner att jag varit dålig på att skriva det senaste men det finns en anledning... det händer inte så mycket spännande just nu. Jag studerar för fullt då jag valde att fortsätta på Cisco-spåret och därmed har CCNA 2-4 de närmaste 12 veckorna. I praktiken innebär det hela delprov varannan dag, konstant kramande av datorskärm och så sent som inatt, återkommande drömmar om att Carina är en router och att jag måste lägga till henne i min routingtabell.

Dagens, veckans, månadens? Jag har nog inget system för hur detta med musiktips ska fungera så ja, bästa låten just nu; Mew - Beach.

Ah! så har vi ju en till bra låt som det toklyssnats på det senaste, Deadmau5 - Strobe, lyssna på den med!
Kanske ska varna att det inte är hårdrock...

Plopp (inhandlat på ICA Kvantum i Sickla köpkvarter som för övrigt var förvånansvärt lätt att gå till) och godnatt!

När får Jonas sin order från Webhallen?

13:56

För övrigt så har jag fyllt år och blivit tjock av tårta och annat gott.



Jag var betydligt gladare än tjejen på bilden men anledningen att hon är ledsen är nog att de inte uppfunnit datorer än, jag hade mer flyt dock och fick en sprojlans ny bärbar dator, han är döpt till Sneaky och idag ska jag köpa kläder till honom.

Hej då kortinläggeftersomjagistteriskolanochbordepluggaläsare!

RSS 2.0