MustascheraHej bloggen!
Härom dagen kollade jag på en film. Den var bra. Den handlade om en man som rakade bort sin mustasch men ingen trodde på honom att han någonsin haft en mustasch. Det var det enda filmen handlade om, speltid: 86 min.    
Hejdå bloggen!

Oh btw, La moustache heter den, kolla!

La moustache

Stereo

Idag när jag åkte hem från en kund som jag arbetat hos hela dagen möttes jag av ett frenetiskt blixtrande i tunnelbanan. Det var 18723434893 kineser med kameror som hade letat sig ner i tunnlarna och de verkade mycket imponerade av klottret som prydde väggarna där nere. Jag rättade till frissan och ställde mig smått poserande i vägen i hopp om att själv få axla rollen som typisk svensk kille i kinesernas fotoalbum men ingen verkade nappa :(

Jag gav snabbt upp och hopppade på nästa tåg och tänkte inte mycket mer på mitt möte med stereotyperna...tills jag kom till nästa station. Dörrarna öppnas och den första som kliver in i vagnen är världens bästa stereotyp av en fransman! Med krullmusch o allt! Har ritat en bild av honom:


OBS! Baguetten är jag inte säker på att han hade...

Ja, that's it, nå mer skoj har inte hänt. Jag har svurit på nya Paint som inte alls är lika bra som gamla, undrar om man kan tanka ner det gamla versionen, får maila Microsoft om det annars.

"Hello Bill!
I don't like your new Paint, can you send me the old one because i still want to use Windows 7 but it only comes with the new version. Maybe you should sell two versions of win7, one with the new and one with the old Paint.
/Jonas, Paint-artist"

Oj oj oj!Han skriver igen wooOOoOOO!OOo1o1oo1o!OO1o1o121112!q

Det har hänt mycket sen senast, jag har varit dålig på att skriva, klippt mig och skaffat mig ett jobb. Ja det är väl egentligen vad som hänt, Milton har även vuxit och jag har ätit lite godis men har inte haft samma explosionsartade tillväxt som Mille vilket kanske är tur.

Nu är jag IT-konsult vilket betyder att jag får göra en massa olika saker som att fippla med servrar belägna i vår sexiga servhall eller hjälpa användare att få tillbaka favvo-ikonen som de råkat ta bort. Riktigt trevligt jobb och mycket trevliga medarbetare (hoppas de läser detta och överraskar mig med fika någon dag, något chokladigt tack!).

Senast jag skrev hade vi ett vad igång om att ladda upp bilder varje dag på Flickr, alla misslyckades! HA! Det blev hur som några bilder så.. ja... jag vet inte vart jag ville komma.. har ingen bra ursäkt varför jag inte fortsatte...hur som! Det dyker upp bilder där av och till om det nu skulle vara intressant.

Trodde jag skulle ha något vettigt att säga med tanke på att det var ett tag sen det skrevs men uppenbarligen har jag inte det... JO! Jag kan avsluta med ett skämt som säkert har spridit sig över hela landet redan eftersom det var ett tag sen jag kom på det och det är så jävla bra men ah:

Vad kallar man hamburgare i Göteborg? GÖTEBURGARE!! AAAAAAAAAHAHAHAHhahahahah ahaha ahh ...ah..ah...ha...

Nu är mina datorer färdiginstallerade och Powershell-nuggetsarna(?) börjar bli kluriga så jag får återgå till det!

RSS 2.0