Kindergarten!
Hade tänkt att jag skulle blogga om Miltons första dagar på dagis men det har varit väldigt svårt att skrapa fram tid att göra det. Nu är klockan halv ett vilket är väldigt sent för en gammal man som mig men jag tänkte ändå ge mig an uppgiften!

För er som inte tycker om att läsa; VAD GÖR NI HÄR!? Och; Det har gått bra.

För er som inte har något bättre för er:
Morgondaggen låg tät över det annars gröna gräset. Fåglarna hade precis vaknat och deras ljuva stämmor förgyllde den ganska gråa vardagen som om de vore färgklickar i en  helt monokrom...äh fukk it! Jag orkar inte skriva så noga!

Såhär fungerar dagisinskolning:
Man går dit, med sitt barn förhoppningsvis, hänger där under dagen och kollar läget (med andra ord, sitter och snackar skit med andra föräldrar och dricker kaffe) och kollar på medans barnen leker. Man får:

Helt ok kaffe

Gratis miniportionslunch

En riktigt skön ledig dag från jobbet (eller fler om man har tid för sånt, Carina fick ta de andra två inskolningdagarna)

INTE ta de bästa leksakerna, de ska tydligen "barnen" ha
Mille har hur som varit väldigt nöjd med vistelsen än så länge och vi får ju helt enkelt hoppas på att det håller i sig, han har ju några år kvar att sitta av.

Nu ska jag sova SOM FAEN till typ...halv sju? Sju? Snälla Mille säg att det är sju i alla fall!!

Ursäkta jag måste bajsa

 

Fan det har varit mycket det senaste men ändå känns det inte som att jag har fått något vettigt gjort. Jag BORDE plugga inför cert som ska tas...BORDE! Men men, jag var lite ordbajsnödig just nu så det fick gå före. Idag ska Carina iväg på bio så jag och Milton ska ha grabbkväll så planen är att såga, mecka med valfri hushållsmaskin som egentligen inte är trasig och spotta.

 

För övrigt går konsultandet riktigt bra fortfarande men jag har också knåpat lite på en backup om det skulle skita sig någon gång. Här är Jonas ursäktslista (utkast 1):

 

- Det var så när jag kom hit

 

- Det måste vara någon konfligt mellan *välj bästisregisternyckel* och *välj sämrisregisternyckel*

 

- Vissla och titta upp i taket

 

- Skaka på maskinen i fråga och utbrist ”Hör du!?”

 

- Duck and cover

 

Är det någon som har fler tips på bra ursäkter man kan använda när man är ute och ska hjälpa folk med deras IT är det fritt fram att skriva de nedan, behöver inte jag de så är det säkert någon annan som kan dra nytta av de.

 

Dagens bilder kommer för övrigt ifrån Vismas hemsida, ett företag som gör massa konstiga program som ingen riktigt förstår sig på men väldigt många tycks vara beroende av. Jag valde bilderna för att jag fastnade för killens ”jag skrattar nu men snart ska jag stycka dig”-blick och för att han är så himla snyggt inklippt överallt på hemsidan.

 

UPDATE:
Insåg just att byggkillen på bilden har råkat ut för en stor svart mördarsnigel som satt sig på hans axel...stackarn..


RSS 2.0